top of page
Пошук
  • vokmshr

освітній форум на тему: «Освіта сьогодення: виклики та досягнення, завдання та можливості»

28 серпня 2023 року відбувся освітній форум на тему: «Освіта сьогодення: виклики та досягнення, завдання та можливості».

Традиційно новий навчальний рік розпочався серпневою конференцією, на якій були визначені стратегічні пріоритети розвитку освіти Христинівщини, шляхи їх реалізації, проаналізовано зроблене за 2022-2023 навчальний рік.

Начальник відділу освіти Маргарита Білецька у своєму виступі акцентувала увагу на необхідності та важливості створення безпечного освітнього середовища, підвела підсумки роботи закладів освіти за попередній навчальний рік, подякувала освітянам за якісно підготовлені заклади до 2023-2024 навчального року, за високу результативність в роботі вручила Грамоти та Подяки МОН України та спільні подяки відділу ОКМС та КНМУ «ЦПРППП» педагогам.

Маргатита Володимирівна, користуючись нагодою, від імені освітян висловила вдячність міському голові Миколі Наконечному та депутатському корпусу за наданий кредит довіри.

У роботі освітнього форму взяли участь директор КНМУ «ЦПРППП» Тетяна Терещук, яка проаналізувала роботу професійних спільнот, окреслила професійний розвиток педагога в умовах НУШ.

Директори ОЗО «Христинівський ліцей» Людмила Кравченко та Великосевастянівського ліцею Олена Стиранко розповіли про форми організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в умовах війни.

Про інноваційні підходи, які викороистовують в роботі заклади дошкільної освіти, поділилися досвідом директор ЗДО № 5 «Мальва» Олена Левченко та методист ЗДО № 4 «Зайчатко» Тетяна Петрук.

Світлана Фесянова, директор Христинівської школи мистецтв, у своєму виступі зупинилася на необхідності підтримки ментального здоров’я здобувачів освіти.

Голова районної первинної профспілкової організації працівників освіти і науки України Оксана Єременко прозвітувала про роботу профспілок за попередній навчальний рік.











18 переглядів0 коментарів
bottom of page