top of page
Пошук
  • vokmshr

Нарада директорів закладів загальної середньої освіти

29 квітня 2021 року відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти Христинівської міської ради.

Нарада проходила з дотримання карантинних вимог, в онлайн режимі на платформі Google Meet, що не зважаючи на місце геолокації, дало змогу усім керівникам долучитися до зустрічі.

Нараду розпочала начальник відділу Білецька Маргарита Володимирівна, яка ознайомила з планом заходу.

Прокопенко Наталія Іванівна, головний спеціаліст відділу, зупинилась на питаннях організованого завершення 2020/2021 навчального року, порядку зарахування учнів до першого класу.

Перванюк Яна Романівна, інспектор з кадрів відділу, виступила з рекомендаціями щодо організації трудових відносин із педагогічними працівниками, які досягли пенсійного віку, зорієнтувала стосовно термінів надання відпусток, аспектів, які слід врахувати при формуванні попередньої комплектації.

З питань фінансового забезпечення закладів освіти на 2021 рік, термінів здачі графіків відпусток, планової мережі на 2021/2022 навчальний рік та попередньої комплектації виступив головний економіст відділу Поліщук Руслан Васильович.

Терещук Тетяна Сергіївна, директор КНМУ "ЦПРПП", зосередила увагу на питаннях підвищення кваліфікації педагогічних працівників, ознайомила з результатами обласного конкурсу на кращий електронний освітній ресурс.

Губніцька Оксана Валентинівна, інженер-будівельник, інженер-теплоенергетик відділу, підвела підсумки опалювального сезону 2020/2021 року, проаналізувала дотримання встановлених лімітів використання природного газу закладами освіти, надала рекомендації з підготовни котелень до наступного опалювального періоду.

На завершення наради Маргарита Володимирівна наголосила на дотриманні санітарно-епідеміологічних норм під час проведення дитячих конкурсів, узагальнила виступи учасників наради та привітала з прийдешніми весняними святами.




22 перегляди0 коментарів
bottom of page