top of page
Пошук
  • vokmshr

Вітаємо команду ОЗО «Верхняцький ліцей»!

20.04.2024 року на базі ОЗО «Верхняцький ліцей»  відбувся ІІІ районний етап проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”. 

На відкритті змагань були присутні Христинівський міський голова Микола Наконечний, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька, головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та туризму Уманської районної державної адміністрації Валентина Смішко. Міський голова привітав присутніх та побажав юним спортсменам успіхів у змаганнях, жаги до перемоги та гарного настрою.

Участь у змаганнях взяли 8 команд закладів загальної середньої освіти Уманського району.

Кожна команда продемонструвала високий рівень підготовки та витривалості.

Чудовий результат показали команди Жашківського ліцею №1 Жашківської міської ради та Маньківського НВК«ЗЗСО І-ІІІ ст-гімназія» Маньківської селищної ради, які вибороли друге та третє місця відповідно.

Завдяки наполегливості, цілеспрямованості, спритності та кмітливості учасники команди ОЗО «Верхняцький ліцей» успішно пройшли контрольні пункти, показали найкращий результат зі спортивного орієнтування на місцевості та вибороли перше місце у ІІІ районний етапі змагань.

Дякуємо колективу ОЗО «Верхяцький ліцей» за теплий прийом та високий рівень підготовки закладу до змагань. У закладі було організовано різноманітні локації, які забезпечили змістовний відпочинок в перервах між змаганнями, діти могли долучитися до  плетіння оберегів та маскувальних сіток для наших захисників, гри в шахи та шашки, перегляду фільмів. Окрім того, для дітей був підготовлений смачний комплексний обід.

Дякуємо тренерам кожної команди за належну підготовку спортсменів та усім, хто допомагав, підтримував, мотивував кожного з них.

         Дякуємо ЗСУ за те, що маємо можливість проводити такі заходи.

Вітаємо з перемогою команду ОЗО «Верхняцький ліцей» та бажаємо успіхів на обласному етапі наймасштабнішого проєкту України! Готуйтесь до наступних змагань і не забувайте, що ми вболіваємо за кожного з вас.

#разомпереможемо#плічопліч#scl#Черкащина_шкільні_ліги.



2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page